Verkoop - Verhuur van uw pand

Rentmeesterschap is onze specialisatie

Rentmeesterschap en verhuur zijn onze specialisatie. Met vandaag 430 wooneenheden in beheer en een bezettingsgraad van meer dan 97% zoeken wij voortdurend naar nieuw aanbod voor onze klanten. Wij garanderen eigenaars een optimaal beheer en een zorgeloos resultaat.

Wat is rentmeesterschap?
Heeft u één of meerdere eigendommen die u verhuurt, doch heeft u zelf geen tijd voor een stipte en correcte opvolging en u bent alle klachten en beslommeringen beu? Vastgoedkantoor Combi-Wonen biedt u graag haar knowhow aan! Om uw investering optimaal te laten renderen heeft U er dan ook alle baat bij uw huurpand op een professionele en verantwoorde wijze te laten beheren.

Wat kan U van ons rentmeesterschap verwachten?
Vastgoedkantoor Combi-Wonen organiseert het beheer van uw eigendom in de breedste zin van het woord. De administratieve, technische en financiële verplichtingen die een eigendom met zich meebrengt, leiden wij in goede banen. Zekerheid. Stel, u wilt uw woning vehuren. Vooraleer we u een kandidaat voorstellen, voeren we een eigen solvabiliteitsonderzoek uit. Wij zoeken de persoon die bij u past. 100% vertrouwen, dat willen we u schenken.

Lees hier in detail welke taken wij voor als rentmeester waarnemen

Laat u overtuigen en bel vandaag nog Isabelle of Karin voor het maken van een afspraak.

 
 
 
Isabelle de Baere
 
isabelle@combiwonen.net
 
  Karin Kimpe
 
karin@combiwonen.net
 

Waarom verkopen met Combi Wonen?

Ik wil praten met mensen met ervaring
Op zoek naar echte vakmensen? Uw dossier krijgt alle aandacht, zowel op commercieel als op wettelijk vlak. Wij bieden een geruststelling voor koper en verkoper. Van bij het eerste gesprek en de schatting tot bij de begeleiding bij de notaris wordt niets aan het toeval overgelaten.

Ik hou van een open en eerlijk gesprek
We verkopen u geen luchtkastelen en trekken resoluut de kaart van een eerlijk, maar vooral haalbare ‘deal’. Telkens gaan we er de volle 100% tegenaan. Zo houdt u een tevreden gevoel over aan onze samenwerking.

Ik wil transparantie
Van bij de samenstelling van het dossier beogen we complete openheid. Wat verwachten we? Op welke termijn? Welke obstakels kunnen we tegenkomen? U krijgt een antwoord op al uw vragen.

Ik wil geen cent teveel betalen
Bij Vastgoedkantoor Combi-Wonen maken we duidelijke en klare afspraken: no cure, no pay! Het enige dat u betaalt is een commissie op het gerealiseerde resultaat. Uiteraard enkel wanneer wij u vastgoed daadwerkelijk verkocht hebben, anders betaalt u absoluut niets. Geen aparte rekeningen voor publicatie op websites, advertenties in kranten of weekbladen, bezoeken ter plaatse, etc... Slagen wij er niet in uw eigendom te verkopen, dan heeft u geen kosten.

Laat u overtuigen en bel vandaag nog Isabelle of Karin voor het maken van een afspraak.

 
 
 
Isabelle de Baere
 
isabelle@combiwonen.net
 
  Karin Kimpe
 
karin@combiwonen.net